Fizetési információk

Online bankkártyás fizetés

  • Webáruházunkban biztosítva van az online bankkártyás fizetés lehetőség. Az online bankkártyás fizetés teljes folyamata biztonságos és titkosított. 
  • Webáruházunkban az online fizetés rendszerét a Shopify hivatalos partnere, a Stripe, inc. biztosítja. A cégről részletes információkat a következő linkre kattintva találsz: Stripe Weboldal
  • Fontos információ: Magyarország területén kívül eső rendelések esetében kizárólag online bankkártyás fizetési móddal leadott rendeléseket áll módunkban teljesíteni. Köszönjük a megértésed!

Utánvét

  • Rendelésed utánvétes átvétellel is feladhatod. Ezt azt jelenti, hogy a rendelésed végösszegét az átvételkor, a kézbesítést végző futár kollégának fizeted meg. Ez történhet készpénzben és bankkártyával egyaránt. 

Gyakran ismételt kérdésed a fizetéssel kapcsolatban

Utánvéttel rendeltem, mikor és hogyan kell fizetnem?

  • Magyarországi megrendelésed módodban áll utánvéttel kérni. A futár érkezésekor kell megfizetned az utánvét összeget forintban. Ezt megteheted készpénzzel és bankkártyával egyaránt. A változtatás jogát a futárszolgálati partnereink fenntartják.

A számlát mikor és hogyan kapom meg?

  • Minden megrendelésről automatikusan számlát állítunk ki a Számlázz.hu rendszerén keresztül. A vásárlásodról szóló számlát a csomag feladásával párhuzamosan küldjük meg neked az általad megadott e-mail címre. 

Sikertelen volt az online kifizetésem de azt látom, hogy az összeg levonásra került. Mit tudok tenni ebben az esetben?

  • Előfordulhat, hogy kitöltötted a bankkártya adataid és leadtad a megrendelésed. Ezt követően azt látod, hogy a kártyád elutasításra került, a megrendelés nem lett leadva, az összeg viszont levonásra került a számládról. Ebben az esetben ne ijedj meg, az összeg valójában nem került levonásra a bankszámládról. A bankod észlelte a folyamatot és letétbe helyezte az összeget, de nem emelte le. Banktól függően néhány percen vagy órán belül automatikusan visszakerül az összeg az elérhető egyenleged közé. A megrendelés sem került leadásra ezért ha szeretnéd a csomagot próbálkozz újra vagy add le a megrendelést utánvéttel.