Szállítási információk

Házhozszállítás / ártáblázat

 Magyarország Szállítási díj
0 - 20 999 Ft 990 Ft
21 000 Ft-tól INGYENES

 

Külföldi megrendelés információ!

Magyarország területén kívül eső országokba jelenleg kizárólag az info@vitmedical.hu email címen keresztül tudunk megrendeléseket fogadni. A kézbesítés és számlázási folyamat azonban változatlan!

A külföldi szolgáltatásaink és a vásárlói élmény maximalizálásának érdekében azt a döntést hoztuk, hogy minden érintett országnak készítünk egy teljesen lokalizált és autentikus VIT Medical webáruházat helyi futárszolgálatokkal és raktár logisztikával. A fejlesztések nagy erőfeszítéseket igényelnek részünkről, viszont biztosíthatunk Benneteket arról, hogy a várakozásotok kifizetődő lesz, addig is szeretettel várjuk az e-mailes megrendeléseket.

Hamarosan újra találkozunk, de most már végre Nálatok!

Külföldi megrendelés esetén

Magyarország területén kívül eső megrendeléskor válaszd az online fizetési lehetőséget. Mivel a csomagokat minden esetben Magyarországról adjuk fel a futárszolgálatoknak az utánvét kezelése hosszas procedúrát von maga után az eltérő valuták miatt, a normál néhány napos kézbesítési időt akár hetekkel meghosszabbíthatja. 

Gyakori kérdések

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás?

  • Magyarországon belül a 12 óráig beérkező rendeléseket még aznap, a 12 óra után beérkező rendeléseket másnap adjuk át a GLS kollégájának. A futárszolgálat az átvétel napjától számított következő munkanapon kézbesíti a csomagot. 

Hogyan történik a kézbesítés?

  • A kiszállítás Magyarország egész területén, 8 és 17 óra között zajlik. A kiszállítás pontos idejéről és a várható érkezésről előre tájékoztatunk e-mailben. 

Utána tudok járni a csomagom helyzetének?

  • Amint átadásra került a csomag a kiszállítást végző futárszolgálatnak, e-mailben megküldjük a csomagszámot mellyel könnyedén tudod nyomonkövetni a csomagod állapotát. 

Nem tudtam átvenni a csomagot, mi történik?

  • Ingyenesen újra szállítjuk! Amennyiben nem talál a címen a futár, a csomag kézbesítését automatikusan átütemezzük a következő munkanapra. A kézbesítés napján reggel értesítésben tájékoztatunk a futár várható érkezéséről. Ha már akkor tudod, hogy nem megfelelő az időpont az átvételre, a futár telefonos elérhetőségén keresztül vedd fel vele a kapcsolatot és egyeztessetek új időpontról. 

Külföldre rendeltem de véletlenül utánvéttel. Mi tegyek?

  • Magyarország területén kívül eső megrendeléskor vedd igénybe az online fizetési lehetőséget. Ha véletlenül mégis utánvéttel adtad le a megrendelésed ne aggódj, a csomagod így is útnak indul azonban kérjük, számolj hosszabb kézbesítési idővel (lásd feljebb). Utánvét esetében a célország hivatalos fizetőeszközével fogod tudni kifizetni a csomagot.

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás Románia területére?

  • Románia teljes területére a feladást követően garantáltan 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül a csomagod.

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás Németország területére?

  • Németország teljes területére a feladást követően garantáltan 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül a csomagod.

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás Szlovákia területére?

  • Szlovákia teljes területére a feladást követően garantáltan 2 munkanapon belül kézbesítésre kerül a csomagod.

Mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás Ausztria területére?

  • Ausztria teljes területére a feladást követően garantáltan 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül a csomagod.