Szállítási információk

GLS házhozszállítás (prémium csomagküldő szolgáltatás)

 Magyarország Szállítási díj
0 - 19 999 Ft 1 490 Ft
20 000 Ft-tól INGYENES

 

MPL házhozszállítás (a szolgáltatás kizárólag bankkártyás fizetés esetén elérhető)

Magyarország Szállítási díj
Csomag értékétől függetlenül 1 990 Ft
   

Külföldi megrendelés információ!

Magyarország területén kívül eső országokba jelenleg kizárólag az info@vitmedical.hu email címen keresztül tudunk megrendeléseket fogadni. A kézbesítés és számlázási folyamat azonban változatlan!

A külföldi szolgáltatásaink és a vásárlói élmény maximalizálásának érdekében azt a döntést hoztuk, hogy minden érintett országnak készítünk egy teljesen lokalizált és autentikus VIT Medical webáruházat helyi futárszolgálatokkal és raktár logisztikával. A fejlesztések nagy erőfeszítéseket igényelnek részünkről, viszont biztosíthatunk Benneteket arról, hogy a várakozásotok kifizetődő lesz, addig is várjuk az e-mailes megrendeléseket.

Hamarosan újra találkozunk, de most már végre Nálatok!

Melyik fuvarozó céggel küldjük a csomagod?

  • Amennyiben Magyarország területére rendeled a csomagod, úgy a kézbesítéskor a GLS munkatársával fogsz találkozni.

Mikorra várhatod a csomagod a rendelés leadása után?

  • A 12 óráig beérkező megrendeléseket még aznap összekészítjük és átadjuk a GLS kollégájának. Ez azt jelenti, hogy a rendelés leadásának másnapján már nálad is lesz a csomag.

Hogyan fogsz tudni fizetni ha az utánvét opciót választod?

  • Ha a vásárlás menete során az utánvét opciót választod, úgy a kézbesítéskor fogsz tudni fizetni. A csomagod ellenértékét kiegyenlítheted készpénzzel és bankkártyával egyaránt.

Érkezne a futár, de épp senki sem tudja átvenni a csomagot?

  • Amennyiben online kifizetted a megrendelésed nem lesz nehéz dolgod. A kézbesítés napjának reggelén kapsz egy értesítést a GLS-től, amiben megtalálod a kézbesítő futár elérhetőségét. Vedd fel vele a kapcsolatot és beszéljétek meg, hogy lehetőség szerint helyezze a csomagot biztonságosan a bejárati ajtó elé vagy a portára. Ilyen esetekben nagyon rugalmasan kezelik az ügyet a futár kollégák. Ha pedig utánvéttel adtad le a megrendelésed, úgy a futár ugyan nem fogja otthagyni a csomagot, viszont meg tudjátok beszélni a kézbesítés részleteit, változtatásait.

Délig leadtad a rendelést és nem érkezett meg a csomagod másnap?

  • Ne aggódj! A csomagoddal minden a legnagyobb rendben! Amennyiben dömping időszak van, vagy nemvárt nehézségekbe ütközünk a csomagok összekészítése során, úgy előfordulhat, hogy nem tudjuk időben átadni a GLS-nek a csomagod. Ebben az esetben bátran fordulj hozzánk az info@vitmedical.hu email címen keresztül, percek alatt pontos választ fogunk adni a csomagod érkezésével kapcsolatban.